miercuri, 18 iulie 2012

Despre noi


Societatea a luat fiinta in decembrie 2006 in urma divizarii si desfiintarii societatii S&B Impex SRL care functiona din anul 1996 cu profil de proiectare din anul 2002. Majoritatea specialistilor de proiectare din vechea firma s-au unit si au creat societatea SC TTT Proiect SRL cu profil exclusiv de proiectare reusind sa ofere clientilor servicii complete conform legilor in vigoare.

SC TTT Proiect SRL ofera clientilor sai servicii de proiectare pentru toate tipurile de constructii civile si industriale. Societatea elaboreaza proiecte pentru fazele PUZ, PUD, DTAC, DTAD, PT, DTOE, intocmind totodata si documentatiile eferente pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare. TTT Proiect are in componenta specialisti in urmatoarele domenii: arhitectura, rezistenta, instalatii, devize, consultanta fonduri europene, securitate la incendiu si protectie civila.

Incepand cu anul 2010 societatea este autorizata de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila in domeniul proiectarii "Sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor" si "Sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare a incendiilor".